Leírás, szabályzat

szállásleírás, szabályzat:

Elsőként, köszönjük az érdeklődést, a foglalás, látogatás után ha megérkeztetek, kérünk benneteket, az épület megóvása érdekében a fokozott figyelemre. A ház védelem alatt áll. Ennek értelmében a kultúránk része. Amire büszkék vagyunk és bízunk benne, hogy ezt az állapotot tudjuk az utánunk következő generációkra is hagyni…

A szállás 3 részből áll:

 

Női szárny: 8 ágyas, 4 ágyas közös fürdő

Férfi szárny: 8 ágyas folyosón lévő „közös fürdő”, de csak ők használják, 5 ágyas Saját fürdő

 

Középső rész:

– Védett szoba 4 személyes saját fürdő feláras.1- 2 fő esetén 32.000 HUF.  – Ez lehetne a rendezői.

– 6 személyes (franciaágy és 2db emeletes ágy) saját fürdő ez is feláras. 2 fő esetében  26.000 utána vendégenként 9500 HUF.

 

Van az emeleten egy kis teakonyha, de az csak a reggeli elkészítésére ad lehetőséget egyszerre 6-8 vendég részére.

Illetve van egy nagy professzionális konyhánk, ahol tudunk esetlegesen készíteni vacsorát, ebédet.

 

rendelkezünk közösségi térrel is, ahol a szálláshely össze vendég helyet tud foglalni. Illetve rendelkezünk egy nagy pincehelységgel is.

 

Reggeli megoldható:

 

A .: 2500 HUF (kontinentális)/fő

B.: 3500 (svédasztalos)/fő

Szabályzat:

A szálláshelyet minden vendég a saját felelősségére használja, és a bejelentkezéssel elfogadja a Ruttner Ház szabályzatát.
A bejelentkezés 16:00 órától a kijelentkezés 10:00. Ezt próbáljátok tartani, főleg a ki-csekk érdekes, mert ha érkeznek a szobába utánatok a takarító kollégáink nyugodtabban dolgozhatnak majd. Természetesen van mód „late check out” -ra is, de azt minden esetben egyeztessétek, mert feláras. Akár csak a korai becsekk.

 

 

A Ruttner Házhoz nem tartozik parkoló- de egy fizetős (munkanapokon 7:00-17:00) parkoló van a közelben a Bem J . és a Toborzó u találkozásánál. Ez a parkoló hétvégén illetve az esti órákban ingyenesen használható.

A kulcs elhagyása esetén 15.000 HUF gyártási költséget számítunk fel. patentveszprem@gmail.com
+36 70 300 4848
+36 30 405 5353

Ha megtörtént a be-csekk, csapatunk minden kérdésetekre szívesen válaszol.

Wifi kód: Ruttnerhaz8

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy bár tudjuk milyen jók a balatoni borok és a nálunk kapható GIN-TONICOK is párjukat ritkítják, 21:00 óra után a szobákban semmiképp, 22:00 óra után pedig az udvaron se hangoskodjatok, figyelve ezzel a helyi rendeletre és a többi lakóra.

A kávézó -keddtől 08:00- 16:00-tól szombaton 08:00-21:00 vasárnap 08:00-11:00, Ezt a sétáló vendégeknek is fent tartjuk.

A liftet csak a kerekes székes vendégeink használhatják.

Szálláshelyünk műemléknek minősül, ennek értelmében védelem alatt áll. Rongálás esetén díjat számítunk fel, de ha a rongálás olyan nagy mértékű, akkor értesítjük az illetékes hatóságot. A szoba ár nem tartalmazza a reggelit. Azt külön kell rendelni, a booking.com -on és saját foglalásoknál is.

Szolgáltatások: szálláshelyünkön igény esetén külön díjazás ellenében tudunk biztosítani: Hajszárítót, Vasalót, vasalódeszkát, tartalék párnát illetve takarót, Okos eszközt

24 órás ügyeleti telefonszám: +36 70 300 4848

– 7 éjszakánál tovább tartózkodó vendégek kérhetnek hetente 1x ágynemű és törölköző cserét és takarítást (ha ezért a szolgáltatásért külön fizettek, illetve azt jelezték a recepció felé is). igény esetén a szálláshely képviselője jelen van.